Botaniske gleder, blomster og gaver.

PLASSERING:
Kimen Blomster as åpnet dørene våren 2023 på Orkesterplassen; vis-a-vis Kimen Kulturhus, Torgkvartalet og Kimen parken. Midt i hjerte av Stjørdal.

KIMEN BLOMSTER  -botaniske gleder-
En konseptbutikk for den som har sans for det visuelt vakre og liker harmoni; det i en klassisk, botanisk stil med naturlig nordisk preg.  «Slow living», balanse og behag.
Årstidene er naturlig innprentet i vårt utvalg og butikkens utseende.

TEAMET VÅRT:
Vi består av faglig dyktige Blomsterdekoratører som har lang erfaring og bred kompetanse innen faget og servicebransjen. Sigrid, Susanne, Marinne og Mona ønsker dere velkommen.

GRUNDER/DAGLIG LEDER: 
Sigrid J. Folvik:
Med over 24 år inne blomsterbransjen; diverse leder-stillinger, faglig ansvarlig, bedriftseier, konkurranser, Fagbrev og som BlomsterdekoratørMester har hun mye erfaring med inn i den nye virksomheten. Medeier i tidligere Vikans Blomster frem til okt. 2022. Fagopplæring, skole, lærling og yrkespraksis er også en hjertesak hos Sigrid. Samarbeidet med Trøndelag Fylkeskommune, videregående skoler med yrkesfagopplæring og 10 år i Prøvenemda for Blomsterdekoratørfaget gir Kimen Blomster et solid grunnlag til å også være en lærebedrift. 

MESTERBEDRIFT: 

Som Mesterbedrift kan kundene være trygg på at alt av bestillinger, varer og levering har høy kvalitet. Selvsagt har også bemanningen HØY kvalitet.
-Kunnskap gir trygghet-

MILJØFYRTÅRN:
Vi tenker miljø i alle ledd! Fra produksjon og leverandører, arbeidsmiljø, utførelse, energi og avfall. Vi forplikter oss som medmennesker, fagfolk og bedrift til å ta beviste valg for miljøet vårt. Eneste Miljøsertifiserte blomsterbutikken i Værnesregionen.

INTERFLORA:
Kimen Blomster leverer blomster til hele Stjørdal og omegn/ Værnesregionen. Samt til alle kirker, firma, hoteller og lignende.
Blomsterleveringer i Norge og Verden formidles videre gjennom Interflora.


BLOMSTER TIL ALLE ANLEDNINGER:
feiring…
Sorg
Fest
Firma
Åpning
Dekor
Omtanke
Markering
Kjærlighet
Og til minne…